Autó, motor, kisbusz, hajó szállítás

Autónk szállítása több okból is szükséges lehet

Ha nem indul autója, vagy menet közben robban le, szükség lehet arra, hogy elszállítsuk a legközelebbi szervizbe, ahol felkészült szakemberek tudják elvégezni a javításokat. Ha autójának különleges hibája miatt távolni szervizbe kell szállítani, remek megoldás lehet az autószállítás, így megsprólhatja az utazási időt, nincs szükség arra, hogy szabadságot vegyen ki, kollégáink rendben átadják az Ön által megjelölt szervizben és időben mozgásképtelen autóját.

Autója értékesítésekor is jó szolgálatot tehet autószállítási szolgáltatásunk, ha nincs ideje az autó mozgatásával bajlódni, mi megoldjuk Ön helyett. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Vállaljuk karambolos, műszaki hibás vagy egyéb sérült gépkocsik hazai és nemzetközi szállítását is. Nagyértékű vagy veterán autók, sportautók szállításában is gyakorlottak vagyunk és természetesen rendelkezünk felelősségbiztosítással, így nem kell aggódnia értékes autója miatt.


Autószállítás belföldre és külföldre is

Manapság az is gyakori, hogy egy munka miatt hosszabb időre külföldre költözik a család. Ha nem szeretne többezer kilométert vezetni, de saját autóját szeretné használni a célországban, vállaljuk autója külföldre szállítását is, melynek során arra is lehetőség van, hogy csomagjait is elszállítsuk egyidejűleg. Így még ha repülővel is utazik a család, nincs szükség a súlyos poggyászdíjak kifizetésére, kényelmesen, kézipoggyásszal utazhatnak, miközben minden a kintléthez és a kényelemhez szükséges tárgyat elszállítunk. Arra is van lehetőség, hogy utasokat is szállítsunk az autókkal egyidejűleg, így menet közben is dolgozhat, vagy pihenhet.

Több autó szállítása esetén lehetőség van gyűjtőszállításra, mely egy igen kedvező árú szolgáltatásunk. Ilyenkor egyidejűleg több autót szállítunk ugyanarról, vagy közeli kiindulási pontból. A szállítás így időben némileg meghosszabbodhat, de ha nem sürgős, a lényegesen alacsonyabb fuvarozási díj megéri a minimális várakozást.

A környező és távolabbi országokba is szállítunk autókat. Leggyakoribb úticéljaink: Ausztria, Németország, Svájc, Anglia, de természetesen igény esetén egyéb országokba, illetve országokból is elfuvarozzuk gépjárművét. Kérje árajánlatunkat.


Nem csak személyautókat szállítunk

Természetesen nemcsak személyautók szállítását vállaljuk, hanem motorok, quadok, kisbuszok és kisteherautók szállítását is, akár rakománnyal együtt is. Ez a lehetőség jól jöhet, ha probléma adódik az autóval és nem szeretné, hogy rakománya tönkremenjen, megromoljon a várakozás alatt, de akkor is, ha szeretné csökkenteni költségeit.

Külön kategóriát képvisel a hajó szállítás, akár a Velencei tóra, akár a Balatonra, vagy az Adriára szeretné hajóját elszállítatni, kedvező ajánlatokkal várjuk. Vitorlás- és motoros hajók, akár egyéb vizijárművek: jetskik, jetbikeok, stb. szállításában is profik vagyunk.