Autómentés Miskolc

Miskolc

Hívjon autómentőt Miskolcról és környékéről

Miskolc Észak-Magyarország legnagyobb városa, a maga közel 170,000 lakosával. Budapest közelsége és hatalmas agglomerációja révén pedig igazi központ.

A paleolit leletek alapján a környék Európa egyik legrégebben lakott területe. Már a középkorban is nagyon nagy befolyással bíró kereskedőváros volt, amely a kereskedő utak mentén épült fel.

Jelenleg Miskolc a harmadik legnagyobb városa az országnak, amennyiben pedig a környező kisebb falvakat, városokat is belevesszük a számításba, akkor a főváros után egyenesen eme észak-magyarországi város a legnagyobb, megelőzve Debrecent. A település 1365-ben kapott városi rangot Nagy Lajostól és ezt a címet azóta is őrzi. Ráadásul a város a törökök megszállásából is profitálni tudott. Soha nem látott mértékben indult fejlődésnek az ipara, amely a szocializmusban tovább erősödött, de a rendszerváltozás óta a tempó lelassult.

Miért minket hívjon, ha autómentőre van szüksége

Miskolcot az M30-as autópályán lehet megközelíteni. A város és környéke gyakran látogatott hely. Rengetegen érkeznek Miskolcra autóval napi szinten és ezért nem ritka az út szélén vesztegető autók és tulajdonosaik látványa. Szerencsére az évek során komoly autómentő-szolgálat épült ki, amely naponta több tucat autóson segít, hogy a lehető leggyorsabban és a legkevesebb kellemetlenséggel folytathassák a pórul jártak az útjukat.